دوره های پیشرفته با اساتید مجرب

این دوره بهترین دوره آموزش فتوشاپ است چون هر چیزی که یک طراح گرافیست لازم دارد به صورت عملی در آن آموزش داده می‌شود.برای کسانی که فتوشاپ کار نکرده‌اند یا در سطح مبتدی هستند شاید رسیدن به سطح حرفه‌ای کمی سخت و ترسناک به نظر برسد؛ شما باید ترفندها و تکنیک‌های زیادی بلد باشید تا به عنوان یک طراح حرفه‌ای شروع به کار کنید.اما ترستان را کنار بگذارید چون قرار است در کامل‌ترین دوره آموزشی شرکت کنید که صفر تا صد طراحی را از مبتدی تا پیشرفته آموزش ببینید.

بعد از این دوره…

بعد از این دوره شما نیاز به هیچ دوره تکمیلی یا اضافه‌ای ندارید چون تمامی مهارت‌های کار با فتوشاپ و انواع پروژه‌ها را یاد خواهید گرفت و می‌توانید به صورت حرفه‌ای انجام دهید.تک تک این مهارت‌ها چه در ایران چه در سطح بین‌المللی بازار کار خوبی دارند و شما می‌توانید از این طریق درآمد خوبی داشته باشید. می‌توانید از شرکت‌ها و کسب و کارهاتی مختلف پروژه بگیرید و از خانه درآمد بالایی داشته باشید.حالا ببینیم که در این آموزش کامل، چه مهارت‌هایی را یاد می‌گیرید.

در این دوره چه چیزهایی یاد می گیریم؟

  • طراحی بنرهای خلاقانه
  • تولید محتوای ویدئویی
  • فتومونتاژ حرفه ای
  • طراحی (UX) های پیشرفته

آموزش حرفه‌ای روتوش

روتوش عکس خودش به تنهایی یک تخصص حرفه‌‌ای و پردرآمد است که در عکاسی پرتره، سینما، مد و فشن، چاپ و تبلیغات و … کاربرد دارد. بقیه آموزش روتوش را به صورت جداگانه ارائه می‌دهند، اما شما در این پکیج کامل علاوه بر بقیه مهارت‌ها، روتوش را هم آموزش می‌بینید.

طراحی بنر تبلیغاتی

شما با یادگرفتن مهارت طراحی این بنرها، دست گذاشته‌اید روی یکی از پولسازترین مهارت‌های طراحی فتوشاپ؛ چون بازار تبلیغات بنری به شدت داغ است و شرکت‌ها هم واقعاً به طراحان خبره این کار نیاز دارند.بیلبورد، بنرهای اینستاگرام، بنرهایی که در تلویزیون می‌بینید همه بخشی از کار در این حوزه هستند.

طراحی پست و استوری اینستاگرام

شما با یادگرفتن این مهارت می‌توانید ادمین یک پیج باشید و با محتوای حرفه‌ای باعث رشد و درآمد این پیج شوید. ادمینی که به طراحی مسلط است یک سر و گردن از بقیه بالاتر است و درآمد بیشتری هم خواهد داشت. یا می‌توانید به صورت پروژه‌ای کار کنید و بابت طراحی‌های پست و استوری هزینه دریافت کنید.

آموزش فتومونتاژ حرفه‌ای

فتومونتاژ خلق یک تصویر جذاب یا یک اثر هنری از ترکیب حرفه‌ای چند تصویر ساده است. این تصاویر زیبا خیلی پرطرفدار هستند و در طراحی پوستر، کاور موزیک، فیلم و تبلیغات استفاده می‌شوند.چون فتومونتاژ از بقیه مهارت‌های فتوشاپ کمیاب‌تر است، جزو مهارت‌های گران و پردرآمد محسوب می‌شود.

طراحی کارت ویزیت، کاتالوگ، منو و …

شرکت‌ها حاضرند برای طراحی کارت ویزیت‌، کاتالوگ‌ها و بروشور و … پول‌های خوبی بپردازند چون قرار است بخشی از هویتشان باشد و آن‌ها را به بهترین شکل معرفی کند.شما می‌توانید از خانه این پروژه‌‍‌ها را بگیرید و درآمد خوبی داشته باشید، اگر حرفه‌ای بودنتان را به آن‌ها نشان بدهید. در این آموزش شما این تخصص پولساز را هم یاد می‌گیرید.

او از نظر حکومت حرامزاده بود . حق درس خواندن آکادمیک را نداشت . حق داشتن خیلی از شغل ها را نداشت . با اینکه پدر ثروتمند و با نفوذی داشت حق استفاده از آن نفوذ هم نداشت . آره تمام اینها خصوصیات یکی از بزرگ ترین هنرمندانی است که تا به امروز بدنیا آمده است یعنی داوینچی . در آن زمان یکی از ارزشمند ترین و کمیاب ترین کالاها که در خانه آنها به وفور یافت می شد کاغذ بود . لئوناردو هر روز کاغذی بر میداشت و در دل طبیعت شروع به نقاشی می کرد . توجه لئوناردو به جزئیات باعث می شد نقاشی اش روز به روز زیبا تر شود تا به کارگاه فلورتین که متعلق به هنرمندی به نام آندره آ دل وه روکیو (andrea del verrocchio ) بود برود و در آنجا مهارت های مهندسی ، مکانیکی ، شیمی ، فلزکاری را یاد بگیرد . در نهایت لئوناردو داوینچی در اواخر آوریل 1519 در حالیکه پادشاه او را تجسم عینی رنسانس یاد می کند و از جاه وثروت سیراب بود از دنیا رفت .

پایه و اساس سلامت روان احساس ارزشمندی ( عزت نفس ) است .

چه شد که ما اینگونه شدیم ؟

هر روز بیشتر از دیروز از خودمان بدمان می آید و تمام توان خود را گذاشته ایم که حتی صورت خود را بکوبیم و از نو بسازیم !

کی وقت کردیم انقدر از خودمان بدمان بیاید ؟

در علم روان شناسی از سه دلیل به عنوان نابود کنندگان احساس ارزشمندی یاد می شود : 1. نحوه تربیت اشتباه 2. افکار بیهوده و منفی 3. واکنش ما به این افکار بیهوده و منفی

1 . تربیت اشتباه : تربیت اشتباه میتواند مثل اشتباهات والدین باشد که به کودک می گویند : اگر در درس هایت نمره بالایی بگیری دوستت داریم وگرنه دوست نخواهیم داشت . یا در مدارس معلمان اکثر توجهشان را به آن دانش آموزی میدهند که ریاضی قوی تری داشته باشند ، یا در محیطی زندگی کنیم که اگر بصورتی خاص لباس بپوشی یا افکار شبیه آنان داشته باشی قبولت می کنند و گرنه طرد می شوی . بلاخره فرقی نمی کند که این آموزش و پرورش اشتباه به دست والدین انجام شود یا مدرسه یا محیط زندگی این بلایی است که سرمان آمده است .

چه کنیم ؟ جواب این چه کنیم با یک سوال داده می شود . آنهم این است که واقعیت رخ داده و متاسفانه هر عاملی که داشته تحت اختیار ما نبوده اما حالا شما قصد انجام چه کاری را دارید؟ کدام گزینه را میخواهید انتخاب کنید : الف : همیشه خود را یک قربانی شرایط ببینید و حال و آینده خود را به خاطر گذشته ای که داشته اید خراب کنید ب : دست از این احساس قربانی بودن بردارید و بدانید بقول سلیگمن : ما بیشتر از آنکه متاثر از گذشته باشیم توسط آینده فرا خوانده می شویم .

دیگر از اینجای زندگی که می دانید رفتار و افکار شما دست خودتان است ، مسئولیتش را بپذیرید و این چرخه را برای خود و نسل بعدیتان تغییر دهید . ( شما بشوید آن والد یا مربی یا انسان موثری که در زندگی کمبودش را احساس می کردید ) شما بشوید آن داوینچی که با تمام خفقان محیط اطرافش با کمک توانمندی هایی که داشت سمت پیشرفت حرکت کرد .

2 . افکار بیهوده و منفی

افکار بیهوده دائما در سر ما میگردد ولی برای اینکه بتوانیم آنها را مدیریت کنیم اول باید آنها بشناسیم ، چون بهرحال قدم اول تغییر ، آگاهی است .

انواع دام های فکری و تکنیک مدیریت آن :

دسته اول : انتظارات زیاد و بیش از حد از خود است که شامل سه تا از افکار می شود :

الف : شخصی سازی مشکلات : شخصی سازی مشکلات به این معناست که مسئولیت و قصه چیزی را بخوریم که به ما مربوط نمی شود . بهترین تکنیک (حصاری بندی ) است . درست شبیه خانه هایمان که حصار می کشیم باید دور مسئولیت هایی که داریم ( تحت اختیار ماست ) حصار بکشیم و به باقی قضایا هر چند هم ناراحت کننده باشند ، بگوییم به ما ربطی ندارد یا اینکه دل بسوزانیم ولی بدونیم مسئولیت اینکه در کشور دیگری قحطی آماده گردن ما نیست اگر خواستیم و اگر نتوانستیم میتوانیم به آنان کمک برساینم . نه اینکه خود را قصه دار کنیم .

ب: داشتن معیار های دور از دسترس :

بهترین هموار کننده از دست دادن احساس ارزشمندی داشتن معیار های آنچنان دور از دسترس است که هر میزان هم تلاش کنیم به آن نمی رسیم . این افکار بوی جزمیت می دهند و شخص می گوید: ( من همیشه باید…. ) بهترین تکنیک ( تکنیک بچه سه ساله ) است . دیدین بچه ها چقدر سوال میپرسند که خوب چرا ؟ وقتی افکار باید دار به سراغتان آمد از خود بپرسید خوب چرا ؟ چرا؟ تا به بی منطق بودن آن باور یا بسیار مستحکم بودن آن فکر و باور برسید .

ج : افکار سیاه /سفید :

همچی باید عالی باشد وگرنه سیاه است . یعنی همه چیز یا عالی است یا خراب شده در حالیکه باید با تکنیک ( خوب/ کافی ) به سراغ این فکر بروید که لازم نیست همه چی عالی باشد فقط لازم است خوب یا کافی باشد .

دسته دوم : مقایسه خود با دیگران که شامل دو نوع فکر است :

الف : دست کم گرفتن خود :

وقتی دیگران را با خود مقایسه می کنیم توانمندی های آنها را بزرگ و نقاط ضعف آنها را کوچک میشماریم در حالی که برای خود دقیقا برعکسش را انجام می دهیم . برای مقابله با این فکر باید از تکنیک ( دوست صمیمی ) استفاده کنیم یعنی فکر کنید دوستتان پیش شما می آید و کلی از نقاط ضعفش برای شما بازگو می کند با او چه برخوردی دارید ؟ دلداری اش می دهید و به او می گویید افکارش واقعیت ندارند حال همین حرف ها را به خودمان به مثابه بهترین دوستی که تا امروز داشته اید بزنید .

ب : نتیجه گیری شتاب زده :

اینکه می گوییم فلانی را نگاه کنید چقدر موفق است ، چقدر خوشبخت است در حالیکه این مدعا بدون مدرک است چون ما از درون زندگی اشخاص دیگر خبر نداریم بهترین تکنیک ( دادگاه ذهنی ) است کمی افکارتان را به چالش بکشید که چه مدرکی داریم این شخص فوق العاده خوشبخت هستند و ناراحتی ندارند ؟

دسته سوم : قانون مورفی که شامل یک مجموعه پنج تایی افکار است :

الف : فاجعه بینی :

طبق قانون مورفی ( هرچیز که بخواهد اشتباه از کار در آید ، در نهایت اشتباه خواهد شد ) طبق این باور از کوچک ترین وقایع انتظار یک فاجعه به تمام معنا داریم . بهترین تکنیک ( احتمالش چقدر است ؟ ) احتمالات مختلف را در کار بسنجیم و حساب کنیم رخ دادن فاجعه چند درصد است .

ب : توجه انتخابی :

در واقع همان دیدن نیمه خالی لیوان است . کسی که احساس ارزشمندی پایینی دارد به صورتی فکر میکند که بدترین نتایج را داشته باشد . که باید از تکنیک (خوشبینی لحظه ای ) استفاده کنیم یک لحظه نیمه پر لیوان را ببینیم تا بتوانیم دید منطقی به واقعیت پیدا کنیم .

ج : بدگمانی :

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده !! دقیقا بعضی وقت ها وقتی به چیزی نمیرسیم سریع قسمت منفی اش را مد نظر قرار می دهیم . کسانی که احساس عزت نفس پایینی دارند از تعریف و تمجید دیگران بدشان می آید . بهترین تکنیک مقابله با این فکر ( خوردن داروی تلخ ) است یعنی با تمام احساس تلخی که به ما میدهند باید هم تعریف دیگران را بشنویم و هم انتقادهایشان را مد نظر قرار دهیم .

د : تعمیم مبالغه آمیز :

با یک اتفاق به خود می گوییم من همیشه بد شانس بوده ام . بهرتین تکنیک ( رک و پوست کنده با خودصحبت کردن ) است یعنی بگوییم نه همیشه اینگونه نبوده است .

ه : احساسات نادرست درباره واقعیت ها :

اینکه ما چه احساساتی داریم رابطه مستقیم دارد با شیوه نگرش ما مثل اینکه وقتی غمگینیم احتمال بیشتری دارد خود را بی ارزش بدانیم . بهترین تکنیک ( تفکر علمی ) است یعنی مثل یک دانشمند که همیشه سعی می کند با موضوعات برخورد عینی کند و اجازه ندهد احساسات در نگاه و قضاوتش دخالت کند و یا هم که دخالت کرد واقعی نداند به خود و مسائل نگاه کنیم .

  1. واکنش ما به این افکار بیهوده و منفی

اینکه واکنش ما به این افکار اینطور باشد که افکار واقعیت غیر قابل انکار است ، هرگز راه به جایی نمیبریم .

راز داونیچی : داوینچی رازی داشت به نام پذیرفتن خود همانگونه که هست دیدن واقع بینانه واقعیت و استفاده کردن از هرچه که ته لیوان برایش باقی مانده بود .